dilluns, 23 de març del 2009

Los abrazos rotos (2009)

Les casualitats existeixen, però només donen fruits en les mans adequades. Aquesta pel·lícula va néixer d’una casualitat. En un viatge a Lanzarote, Pedro Almodóvar va fer una fotografia de la platja de El Golfo. Només després de revelar-la va veure que hi havia una parella que s’abraçava al peu de la imatge. Va buscar la parella per l’illa, però no la va saber trobar. Aleshores, va inventar una història per ells. I aquesta història és Los abrazos rotos.
La casualitat és només la guspira que encén la creativitat. El que no és casualitat és la magnífica capacitat de barrejar drama, comèdia i thriller del director; el seu control sobre el muntatge d’un film que es mou entre el present i el passat; la seva facilitat per crear plans i seqüències que passaran a la història del cinema. El treball d’uns actors especialment inspirats fa la resta.

TÍTOL ORIGINAL: Los abrazos rotos - ANY: 2009 - DURADA: 125 min. - DIRECTOR: Pedro Almodóvar - GUIÓ: Pedro Almodóvar - MÚSICA: Alberto Iglesias - FOTOGRAFIA: Rodrigo Prieto - ACTORS: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, José Luis Gómez, Rubén Ochandiano, Tamar Novas, Ángela Molina, Chus Lampreave, Kiti Manver, Lola Dueñas, Mariola Fuentes, Carmen Machi, Kira Miró, Rossy de Palma, Alejo Sauras... - PRODUCTORA: El Deseo S.A. - WEB OFICIAL: http://www.losabrazosrotos.com

1 comentari:

  1. Gràcies per penjar també el tràiler! Així m'estalvio haver de buscar-lo.
    Felicitats pel blog! Cada cop, millor. 8-)

    ResponElimina